Carlfors El AB

Stockholms län

Information

556542-8199 är organisationsnummer för bolaget Carlfors El AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carlfors El AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som Carlfors El AB finns i.

Carlfors El AB har varit registrerat sedan 1997-06-02 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Carlfors El AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Carlfors El AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Carlfors El AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Carlfors El AB så kan ni göra det på telefon genom 08-271082 eller genom brev på följande adress:
Österv. 3, 169 52, Solna

Bolaget skall bedriva elinstallationer, handel med elartiklar, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Carlfors El AB och det är Carlfors, Åke Torbjörn som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlfors, Gun Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Strauss, Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,