Järfälla Ridstall Aktiebolag

Stockholms län

Information

556543-3025 är organisationsnummer för företaget Järfälla Ridstall Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Järfälla Ridstall Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som Järfälla Ridstall Aktiebolag finns i.

Järfälla Ridstall Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-06-27 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Järfälla Ridstall Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Järfälla Ridstall Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Järfälla Ridstall Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Järfälla Ridstall Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-364952 eller genom brev på följande adress:
Vålbergav. 81, 175 69, Järfälla

Bolaget skall upplåta stallplatser för ridhästar, inom ridvolt och mark för ridsportens utövande samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Järfälla Ridstall Aktiebolag och det är Jakobsson, Sören Per Johannes som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Skowron, Stanislaw som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan Erik som är född 1937 och har titeln Suppleant, Schönning Perotti, Ann-Christine S M som är född 1965 och har titeln Suppleant, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisor, Blomkvist, Thomas Gustaf som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantWinthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,