Vinexa AB

Stockholms län

Information

556545-3916 är organisationsnummer för verksamheten Vinexa AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vinexa AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som Vinexa AB finns i.

Vinexa AB har varit registrerat sedan 1997-08-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vinexa AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Vinexa AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vinexa AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Vinexa AB så kan ni göra det på telefon genom 08-322930 eller genom brev på följande adress:
Meteorv. 1 C, 175 60, Järfälla

Bolaget skall bedriva partihandel med vin, sprit, öl och matvaror, att bedriva detaljhandel och internethandel med vin, sprit, öl och matvaror under förutsättning detta är tillåtet enligt svensk lag, att bedriva affärs- och organisationsutveckling samt att bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vinexa AB och det är Engström, Vilhelm Bertil som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Fredrik Wilhelm som är född 1972 och har titeln Suppleant, Segerfeldt, Ulf Sigvard som är född 1947 och har titeln Revisor, Segerfeldt Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,