Tallmark Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Tallmark Konsult Aktiebolag är ett av många företag som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som Tallmark Konsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tallmark Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Tallmark Konsult Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1998-11-24. Men sedan 1998-01-01 så har Tallmark Konsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vetev. 17, 175 50, Järfälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tallmark Konsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6950590.

Järfälla arbetar för att företag som Tallmark Konsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tallmark Konsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva informations-, utbildnings- och rekryteringsverksamhet, ledar- och organisationsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tallmark Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Tallmark, Eva Marianne -Tallmark, Gunnar Jan Åke.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tallmark Konsult Aktiebolag och det är följande personer, Tallmark, Gunnar Jan Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Tallmark, Eva Marianne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Tallmark, Eva Rebecca som är född 1976 och har titeln Suppleant, Tallmark, Sarah Victoria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Lindholm, Stig Hugo som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Tallmark Konsult Aktiebolag är 556562-7147.