Scandinavian Knowledge Partner Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och Scandinavian Knowledge Partner Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Scandinavian Knowledge Partner Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Scandinavian Knowledge Partner Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Scandinavian Knowledge Partner Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-12-04. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där bolaget finns i jobbar för att bolag som Scandinavian Knowledge Partner Aktiebolag ska trivas.

Scandinavian Knowledge Partner Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Järfälla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och utbildning inom data och telefoni såsom databaser och administrativa program samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scandinavian Knowledge Partner Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Scandinavian Knowledge Partner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Scandinavian Knowledge Partner Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-382398.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Scandinavian Knowledge Partner Aktiebolag är Eriksson, Anders Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Eriksson, Helena Britt-Mari som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lindgren, Rodhe Kristina som är född 1968 och har titeln Delgivningsbar person, Burholm, Ulf Peter som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Scandinavian Knowledge Partner Aktiebolag har 556562-7857 som sitt organisationsnummer.