Kyl & Värmepumpservice i Stor-Stockholm AB

Stockholms län

Information

Kyl & Värmepumpservice i Stor-Stockholm AB är ett bolag som finns i Järfälla. I Kyl & Värmepumpservice i Stor-Stockholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Feuk, Yvonne som är född 1958 och har titeln VD, Feuk, Yvonne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Feuk, Lars Gunnar som är född 1957 och har titeln Suppleant, Linder, Lars Göran som är född 1947 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kyl & Värmepumpservice i Stor-Stockholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kyl & Värmepumpservice i Stor-Stockholm AB på telefon 08-58010030.

Bolagets verksamhet är projektering, försäljning, konsultation och service av driftsanläggningar för fastigheters uppvärmning, drift och klimat som verkar med låg energiförbrukning och så miljövänligt som möjligt och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kyl & Värmepumpservice i Stor-Stockholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kyl & Värmepumpservice i Stor-Stockholm AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Järfälla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kyl & Värmepumpservice i Stor-Stockholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Kyl & Värmepumpservice i Stor-Stockholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kyl & Värmepumpservice i Stor-Stockholm AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kyl & Värmepumpservice i Stor-Stockholm AB har 556566-4868 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.