Triodev Entreprenad AB

Stockholms län

Information

Triodev Entreprenad AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Järfälla som är den kommunen där Triodev Entreprenad AB finns. I Järfälla så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Triodev Entreprenad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Triodev Entreprenad AB har haft sedan 1999-01-01. Triodev Entreprenad AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Triodev Entreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Handbollv. 46, 175 53, Järfälla men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-56820630.

Järfälla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Triodev Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

Triodev Entreprenad AB har idag 556570-2668 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Triodev Entreprenad AB

Bolaget skall bedriva entreprenad- och konsultverksamhet inom byggnadsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Triodev Entreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nyqvist, Leif Josef som är född 1957 och har titeln VD, Nyqvist, Leif Josef som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Peter Olof Hjalmar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danneman, Carl Håkan Frithiof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bränström, Mats Birger som är född 1959 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorDeogan, Helene Britt Sofie som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .