Para Tech Coating Scandinavia Aktiebolag

Stockholms län

Information

Para Tech Coating Scandinavia Aktiebolag är en verksamhet som finns i Järfälla. I Para Tech Coating Scandinavia Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kilén, Jan Lennart som är född 1952 och har titeln VD, Kilén, Jan Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Stewart, Jeffery som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Carlström, Ulf Carl Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Stewart, Paul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Carlson, Hans Olof Sigvard som är född 1961 och har titeln SuppleantStewart, Joyce Maud som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Magnusson, Jean Göran Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Revisab Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Para Tech Coating Scandinavia Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Para Tech Coating Scandinavia Aktiebolag på telefon 08-58082550.

Bolaget skall bedriva försäljning av parylenebeläggningsservice, utrustning och råmaterial för parylenebeläggning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Para Tech Coating Scandinavia Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Para Tech Coating Scandinavia Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Järfälla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Para Tech Coating Scandinavia Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Para Tech Coating Scandinavia Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Para Tech Coating Scandinavia Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Para Tech Coating Scandinavia Aktiebolag har 556570-6883 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.