Viksjö Golf AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva golfbaneverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Viksjö Golf AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Järfälla så är Viksjö Golf AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 1999-10-05 så skapades Viksjö Golf AB och verksamheten är har F-skattsedel Viksjö Golf AB har haft det sedan 1999-01-01.

Viksjö Golf AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556575-1152 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Järfälla.

Just nu är Viksjö Golf AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Viksjö Golf AB så går det att nå dem via telefon på 08-58031320 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Näslund, Lars Göran

Följande personer är på något sätt aktiva inom Viksjö Golf AB är Näslund, Lars Göran som är född 1956 och har titeln VD, Näslund, Lars Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Bill Gösta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Karin Ingela Bertilsdotter som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sternbrink, Ulf Göran Bertil som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Engberg, Lars Göran Uno som är född 1946 och har titeln SuppleantNorinder, Eva Birgitta som är född 1943 och har titeln Revisor, Schyborger, Gert Ivan Sigvard som är född 1940 och har titeln Lekmannarevisor, Kilafors Samrev AB som är född och har titeln Revisor.