Vibblaby Husläkarmottagning AB

Stockholms län

Information

Vibblaby Husläkarmottagning AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Järfälla som är den kommunen där Vibblaby Husläkarmottagning AB finns. I Järfälla så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vibblaby Husläkarmottagning AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Vibblaby Husläkarmottagning AB har haft sedan 2000-02-02. Vibblaby Husläkarmottagning AB har funnits sedan och 2004-09-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Vibblaby Husläkarmottagning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vibblabyv. 3, 177 64, Järfälla men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-58430250.

Järfälla arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Vibblaby Husläkarmottagning AB Privat, ej börsnoterat.

Vibblaby Husläkarmottagning AB har idag 556579-2115 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Vibblaby Husläkarmottagning AB

Bolaget ska bedriva husläkar- och distriktssköterskemottagning, verksamhet avseende frisk- och förebyggande hälsovård, handel och förvaltning av värdepapper och annan lös egendom samt bedriva därmed förenlig handel.

I Vibblaby Husläkarmottagning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lagerbäck, Kerstin Ingegärd L som är född 1957 och har titeln VD, Lagerbäck, Kerstin Ingegärd L som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Ulf Bertil Härje som är född 1941 och har titeln Suppleant, Deurell, Anita Marie som är född 1956 och har titeln Revisor, ADE Revision AB som är född och har titeln Revisor, .