Henri Ulander Verksamhetskonsult AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Henri Ulander Verksamhetskonsult AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Järfälla här finns det många olika Aktiebolag. Henri Ulander Verksamhetskonsult AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Järfälla jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Henri Ulander Verksamhetskonsult AB är momsregistrerat sedan2000-12-14 och har organisationsnummer 556580-2625.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-5682511 alternativt besöka eller skicka post till Henri Ulander Verksamhetskonsult AB på följande adress Grimv. 3, 177 59, Järfälla.

Henri Ulander Verksamhetskonsult AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-12-14.

I Henri Ulander Verksamhetskonsult AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ulander, Eva Maria som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet beträffande företagsorganisation, förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.