SvR Transform AB

Stockholms län

Information

SvR Transform AB är ett av många bolag som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som SvR Transform AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SvR Transform AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-02-15.

SvR Transform AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-01-25. Men sedan 2000-02-15 så har SvR Transform AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Månadsv. 25, 177 42, Järfälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SvR Transform AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9107600.

Järfälla arbetar för att bolag som SvR Transform AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SvR Transform AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall utföra översättningar och administrativa uppgifter åt företag och enskilda.

Firmatecknare för SvR Transform AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SvR Transform AB och det är följande personer, von Reis, Linda Labrini som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, von Reis, Jaan som är född 1947 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Sundborg, Ulf Christer som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för SvR Transform AB är 556580-4647.