Järfälla Billackering Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och Järfälla Billackering Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Järfälla Billackering Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Järfälla Billackering Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Järfälla Billackering Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-10-12. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där företaget finns i jobbar för att företag som Järfälla Billackering Aktiebolag ska trivas.

Järfälla Billackering Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-02. I Järfälla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva billackering, bilplåtslageriarbeten, bilreparationer. Import och export samt handel med däck, motorcyklar, motorcykeltillbehör, biltillbehör, båtar, båttillbehör, mekansika artiklar såsom verktyg, värdepapper och finansiella instrument såsom aktier, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Järfälla Billackering Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-02.

Idag är Järfälla Billackering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Järfälla Billackering Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58357475.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Järfälla Billackering Aktiebolag är Gustafsson, Anders Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Paldin, Per Christer som är född 1976 och har titeln Suppleant, Fredstrand, Carl Gustaf Mikael som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Järfälla Billackering Aktiebolag har 556598-8671 som sitt organisationsnummer.