Värmdö Schaktmaskiner AB

Stockholms län

Information

Värmdö Schaktmaskiner AB är ett bolag som finns i Järfälla. I Värmdö Schaktmaskiner AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Per Magnus som är född 1969 och har titeln VD, Persson, Per Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Johan Erik Christian som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Degerman, Karl Jonas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Björn Krister som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Varverud, Pernilla Margareta som är född 1970 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Värmdö Schaktmaskiner AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Värmdö Schaktmaskiner AB på telefon 08-58352060.

Bolaget skall utföra schaktningsentreprenader samt uthyrning av entreprenadmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Värmdö Schaktmaskiner AB av bolagstypen Aktiebolag.

Värmdö Schaktmaskiner AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Järfälla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Värmdö Schaktmaskiner AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-01-29 och Värmdö Schaktmaskiner AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Värmdö Schaktmaskiner AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Värmdö Schaktmaskiner AB har 556598-9083 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.