MSCL (Management Systems Culture Learning) AB

Stockholms län

Information

556599-3895 är organisationsnummer för företaget MSCL (Management Systems Culture Learning) AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MSCL (Management Systems Culture Learning) AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som MSCL (Management Systems Culture Learning) AB finns i.

MSCL (Management Systems Culture Learning) AB har varit registrerat sedan 2000-11-14 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-01-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för MSCL (Management Systems Culture Learning) AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-01-22.

MSCL (Management Systems Culture Learning) AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MSCL (Management Systems Culture Learning) AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med MSCL (Management Systems Culture Learning) AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2413707 eller genom brev på följande adress:
Travarv. 59, 177 59, Järfälla

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom utveckling, implementering och driftsättning av administrativa system, även trädplantering och konsultverksamhet inom administration, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MSCL (Management Systems Culture Learning) AB och det är Viksell, Håkan Göran Hugo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Viksell, Per Anders som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lövgren, Kurt Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,