J-gatan i Sundbyberg AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och J-gatan i Sundbyberg AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och J-gatan i Sundbyberg AB är ett av dem. Statusen för J-gatan i Sundbyberg AB är att Bolaget är aktivt.

J-gatan i Sundbyberg AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-01-10. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som J-gatan i Sundbyberg AB ska trivas.

J-gatan i Sundbyberg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-22. I Järfälla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J-gatan i Sundbyberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-22.

Idag är J-gatan i Sundbyberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med J-gatan i Sundbyberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4451926.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med J-gatan i Sundbyberg AB är Stignäs, Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Stignäs, Elsa Marianne som är född 1944 och har titeln Suppleant, Bratt, Stefan Erik som är född 1949 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

J-gatan i Sundbyberg AB har 556604-8657 som sitt organisationsnummer.