Romlin Byggnads AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggentreprenad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Romlin Byggnads AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Järfälla så är Romlin Byggnads AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 2001-05-04 så skapades Romlin Byggnads AB och verksamheten är har F-skattsedel Romlin Byggnads AB har haft det sedan 2001-06-11.

Romlin Byggnads AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-06-11

556610-9061 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Järfälla.

Just nu är Romlin Byggnads AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Romlin Byggnads AB så går det att nå dem via telefon på 08-58470460 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Romlin Byggnads AB är Gustavson Romlin, Gustaf Gunnar som är född 1956 och har titeln VD, Gustavson Romlin, Gustaf Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Romlin, Mona Marie-Louise som är född 1970 och har titeln Suppleant, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Morin, Carl-Erik som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.