CasMat Holding AB

Stockholms län

Information

556619-4188 är organisationsnummer för företaget CasMat Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CasMat Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som CasMat Holding AB finns i.

CasMat Holding AB har varit registrerat sedan 2001-12-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för CasMat Holding AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

CasMat Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CasMat Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med CasMat Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 0370-79580 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva tillverkning, marknadsföring och försäljning av prototyper och formverktyg för plast- och pressgjutningsindustrin, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CasMat Holding AB och det är Jansson, Per Helge Richard som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Tirkkonen, Matti Juhani som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Skärström, Eva Kristina som är född 1964 och har titeln Revisor, Axelsson, Lars-Erik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,