Northline AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Northline AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Järfälla här finns det många olika Aktiebolag. Northline AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Järfälla jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Northline AB är momsregistrerat sedan2002-06-21 och har organisationsnummer 556626-2563.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-58033715 alternativt besöka eller skicka post till Northline AB på följande adress Axv. 7, 175 51, Järfälla.

Northline AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-06-21.

I Northline AB så sitter följande personer i styrelsen: , Wang Che, Yan som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av datorer och kommunikationsrelaterade produkter. Import och försäljning av asiatiska varor såsom kommunikationsapparatur, material och tillbehör till datorer, leksaker, färg, verktyg, textilier, kökstillbehör och presentartiklar från Asien samt export av kommunikationsapparatur, material och tillbehör till datorer, leksaker, färg, verktyg, textilier, kökstillbehör och presentartiklar från Skandinavien och försäljning av konsulttjänster inom handel mellan Asien och Skandinavien och övriga konsulttjänster inom kommunikation, datorer, leksaker och färgbranschen och därmed förenlig verksamhet.