Saab Security Systems Aktiebolag

Stockholms län

Information

Saab Security Systems Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som Saab Security Systems Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Saab Security Systems Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-12-23.

Saab Security Systems Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-04-30. Men sedan 2007-01-04 så har Saab Security Systems Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Torshamnsg. 32 A, 164 40, Kista. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Saab Security Systems Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-58084000.

Järfälla arbetar för att verksamheter som Saab Security Systems Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Saab Security Systems Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska utveckla, tillverka, marknadsföra och sälja produkter, företrädelsevis datahjälpmedel, Air Traffic Control-hjälpmedel och GPS och integrerade lösningar inom samhällssäkerhet, huvudsakligen inriktade mot gränskontroll, skydd av infrastruktur, krishantering på högre nivå, stöd till enskild persons yrkesutövande såsom polis eller brandman, maritim säkerhet och flygtrafik ledning samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Saab Security Systems Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Saab Security Systems Aktiebolag och det är följande personer, Ohlsson, Lars Stefan som är född 1972 och har titeln VD, Ohlsson, Lars Stefan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Margot Gunilla som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brodin, Mikael Tage som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Sandström, John Erik som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Saab Security Systems Aktiebolag är 556627-4998.