CPC Service AB

Stockholms län

Information

556637-6322 är organisationsnummer för företaget CPC Service AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CPC Service AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som CPC Service AB finns i.

CPC Service AB har varit registrerat sedan 2003-01-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för CPC Service AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

CPC Service AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CPC Service AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med CPC Service AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Veddestav. 24, 175 62, Järfälla

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom tryck-, bygg- och städtjänster samt därtill förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CPC Service AB och det är Jagusch, Tommy Georg Manfred som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ribbing, Per Mårten som är född 1969 och har titeln Suppleant, Forsman, Kjell Henning som är född 1949 och har titeln Revisor, Kjell Forsman Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,