Staffan Swedenborg Förlags AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet avseende böcker, tidningar, musik och andra media samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Staffan Swedenborg Förlags AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Järfälla så är Staffan Swedenborg Förlags AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 2003-02-25 så skapades Staffan Swedenborg Förlags AB och företaget är har F-skattsedel Staffan Swedenborg Förlags AB har haft det sedan 2003-03-27.

Staffan Swedenborg Förlags AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-03-27

556639-0364 är organisationsnummret för företaget som finns i Järfälla.

Just nu är Staffan Swedenborg Förlags AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Staffan Swedenborg Förlags AB så går det att nå dem via telefon på 08-7618282 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Staffan Swedenborg Förlags AB är Svedenborg, Staffan Torbjörn som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedenborg, Gunilla Maria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bernt Sture som är född 1952 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .