PS Bygg - Markplanering AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsarbeten, schaktning och markplanering samt konsultationer och arbetsledning inom nämnda områden och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PS Bygg - Markplanering AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Järfälla så är PS Bygg - Markplanering AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 2003-01-18 så skapades PS Bygg - Markplanering AB och bolaget är har F-skattsedel PS Bygg - Markplanering AB har haft det sedan 2003-02-13.

PS Bygg - Markplanering AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-02-13

556639-1743 är organisationsnummret för bolaget som finns i Järfälla.

Just nu är PS Bygg - Markplanering AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med PS Bygg - Markplanering AB så går det att nå dem via telefon på 070-6633850 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PS Bygg - Markplanering AB är Söderlund, Bertil Per-August som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlund, Jill Hedvig Kristina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Sven Östen som är född 1948 och har titeln Revisor, Sven Lundqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .