Tomas Träskböle Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och Tomas Träskböle Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Tomas Träskböle Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tomas Träskböle Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tomas Träskböle Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2003-12-04. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tomas Träskböle Aktiebolag ska trivas.

I Järfälla så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska äga och förvalta aktier och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tomas Träskböle Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Tomas Träskböle Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Tomas Träskböle Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tomas Träskböle Aktiebolag är Träskböle, Tomas Andreas som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Pedersen, Carl Christer som är född 1946 och har titeln Suppleant, Johansson, Ulf Peter som är född 1967 och har titeln Revisor, Marcelius, Eva Cajsa som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Tomas Träskböle Aktiebolag har 556652-3287 som sitt organisationsnummer.