Christer Pedersen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Christer Pedersen Aktiebolag är ett bolag som finns i Järfälla. I Christer Pedersen Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pedersen, Carl Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Pedersen, Marianne Ingegärd som är född 1947 och har titeln Suppleant, Spinnars, Erik Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, Johansson, Ulf Peter som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Christer Pedersen Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Christer Pedersen Aktiebolag på telefon 070-8691895.

Bolaget skall äga och förvalta aktier och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Christer Pedersen Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Christer Pedersen Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Järfälla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Christer Pedersen Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-11 och Christer Pedersen Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Christer Pedersen Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Christer Pedersen Aktiebolag har 556652-3360 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.