Kubikon AB

Stockholms län

Information

556654-2659 är organisationsnummer för bolaget Kubikon AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kubikon AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som Kubikon AB finns i.

Kubikon AB har varit registrerat sedan 2004-01-23 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kubikon AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-24.

Kubikon AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kubikon AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Kubikon AB så kan ni göra det på telefon genom 08-4456575 eller genom brev på följande adress:
Morkullev. 6, 175 64, Järfälla

Bolaget skall självt samt genom dotter- och intressebolag, för egen och andras räkning bedriva utveckling, tillverkning, inköp, försäljning, uthyrning, installation och underhåll av dator- program, datorer och datortillbehör och tillhandahålla teknisk assistans och rådgivning i samband därmed, samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare bedriva handel med värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kubikon AB och det är Kubat, Michael Josef som är född 1962 och har titeln VD, Kubat, Michael Josef som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kubat, Josef som är född 1927 och har titeln Suppleant, Morin, Carl-Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Johansson, Ulf Peter som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor