Corporate Equity Järfälla AB

Stockholms län

Information

I Järfälla finns det ett Aktiebolag som heter Corporate Equity Järfälla AB. Det finns flera verksamheter som liknar Corporate Equity Järfälla AB i Stockholms län. Järfälla är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Corporate Equity Järfälla AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-09-09 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-04-16 så har Corporate Equity Järfälla AB varit registrerat och sedan 2004-09-09 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Corporate Equity Järfälla AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Corporate Equity Järfälla AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Corporate Equity Järfälla AB så kan ni göra det på 070-8366555.

Bolaget ska bedriva ekonomisk rådgivning och konsultation, utföra företagsanalyser, köp och försäljning av värdepapper, förvaltning av fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Olbert, Lars Eskil som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Svante Magnus som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Myrin, Oscar Carl-Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olbert, Lars Eskil .

Corporate Equity Järfälla AB har 556660-0291 som sitt organisationsnummer.