BXP Thorberg AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och BXP Thorberg AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och BXP Thorberg AB är ett av dem. Statusen för BXP Thorberg AB är att Bolaget är aktivt.

BXP Thorberg AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-23. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där företaget finns i jobbar för att företag som BXP Thorberg AB ska trivas.

BXP Thorberg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-20. I Järfälla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion, logistik och entreprenad inom reklam och eventmarketing och mässor och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BXP Thorberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-20.

Idag är BXP Thorberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med BXP Thorberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6661868.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med BXP Thorberg AB är Mannerfeldt, Sten-Gunnar Folke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hammarlund, Kjell Åke som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorberg, Henry Andreas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Björksten, Marie-Louise som är född 1960 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Berggren, Stellan Andreas som är född 1969 och har titeln HuvudansvarigrevisorMoretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

BXP Thorberg AB har 556661-3039 som sitt organisationsnummer.