IT. Ingemar Tunstig Organisations- och Individutveckling AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns IT. Ingemar Tunstig Organisations- och Individutveckling AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Järfälla här finns det många olika Aktiebolag. IT. Ingemar Tunstig Organisations- och Individutveckling AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Järfälla jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

IT. Ingemar Tunstig Organisations- och Individutveckling AB är momsregistrerat sedan2005-03-03 och har organisationsnummer 556664-6815.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 073-3400533 alternativt besöka eller skicka post till IT. Ingemar Tunstig Organisations- och Individutveckling AB på följande adress Perseusv. 1, 175 60, Järfälla.

IT. Ingemar Tunstig Organisations- och Individutveckling AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-03-03.

I IT. Ingemar Tunstig Organisations- och Individutveckling AB så sitter följande personer i styrelsen: , Tunstig, Evy Monica som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsledning, ledarskap, marknadsföring och försäljning, syftande till organisations-, grupp- och individutveckling, och utbildning inom dessa områden, samt utföra hantverkstjänster inom husbyggnad och renovering och maskinuthyrning, samt bedriva värdepappers- hantering och därmed förenlig verksamhet.