HydraCon Sverige AB

Stockholms län

Information

HydraCon Sverige AB är en verksamhet som finns i Järfälla. I HydraCon Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Uhlander, Olof som är född 1965 och har titeln VD, Uhlander, Olof som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lillsunde, Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Bengt Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Johan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Per Allan som är född 1950 och har titeln SuppleantLestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med HydraCon Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå HydraCon Sverige AB på telefon 08-364780.

Bolaget skall bedriva entreprenad- och konsultverksamhet inom bygg-, mark- och undervattenstekniska branschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är HydraCon Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

HydraCon Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Järfälla arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

HydraCon Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-10-07 och HydraCon Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-07.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HydraCon Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Johan -Uhlander, Olof

HydraCon Sverige AB har 556665-1724 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.