VärmeKompaniet Stockholm AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns VärmeKompaniet Stockholm AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Järfälla här finns det många olika Aktiebolag. VärmeKompaniet Stockholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Järfälla jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

VärmeKompaniet Stockholm AB är momsregistrerat sedan2004-11-11 och har organisationsnummer 556668-2448.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7182838 alternativt besöka eller skicka post till VärmeKompaniet Stockholm AB på följande adress Trädgårdsv. 1 A, 132 42, Saltsjö-boo.

VärmeKompaniet Stockholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-11-06.

I VärmeKompaniet Stockholm AB så sitter följande personer i styrelsen: , Olsson, Åsa Karin som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och installation av värmepumpsanläggningar samt vvs- och byggentreprenader, äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.