Leif Stolt Projektledning AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva projektledning inom bygg- och anläggning, handel med värdepapper, byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Leif Stolt Projektledning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Järfälla så är Leif Stolt Projektledning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 2005-02-07 så skapades Leif Stolt Projektledning AB och företaget är har F-skattsedel Leif Stolt Projektledning AB har haft det sedan 2005-04-14.

Leif Stolt Projektledning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-04-14

556675-9782 är organisationsnummret för företaget som finns i Järfälla.

Just nu är Leif Stolt Projektledning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Leif Stolt Projektledning AB så går det att nå dem via telefon på 070-6587829 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Leif Stolt Projektledning AB är Stolt, Knut Leif som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Frostvik Stolt, Kerstin Marianne som är född 1953 och har titeln Suppleant, Forsgren, John Daniel som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .