Grapne Profil & Tryck AB

Stockholms län

Information

Grapne Profil & Tryck AB är ett av många bolag som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som Grapne Profil & Tryck AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Grapne Profil & Tryck AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-05-24.

Grapne Profil & Tryck AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-02-15. Men sedan 2007-05-24 så har Grapne Profil & Tryck AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Veddestav. 13, 175 62, Järfälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Grapne Profil & Tryck AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-388185.

Järfälla arbetar för att bolag som Grapne Profil & Tryck AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Grapne Profil & Tryck AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva försäljning och konsultering av profilprodukter, konfektion, datatillbehör, dessutom utföra budtjänster med bil samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Grapne Profil & Tryck AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Grapne Profil & Tryck AB och det är följande personer, Grapne, Charles Fredrik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Grapne, Agneta Britt-Marie Eleonore som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ebbvik, Marie-Louise som är född 1966 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Grapne Profil & Tryck AB är 556676-3529.