safecast AB

Stockholms län

Information

556680-8761 är organisationsnummer för företaget safecast AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som safecast AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som safecast AB finns i.

safecast AB har varit registrerat sedan 2005-05-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för safecast AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

safecast AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för safecast AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med safecast AB så kan ni göra det på telefon genom 08-56821900 eller genom brev på följande adress:
Margaretav. 6, 177 56, Järfälla

Bolaget skall bedriva handel med och försäljning av väderstationer och utrustning för mätning av temperatur, vind, nederbörd, fjärrstyrning av villa och fritidshus för övervakning av el, brand, larm och väder, övervakningsutrustning för hälsa och miljöfaktorer såom buller, luftkvalité, fuktighet och temperatur ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med safecast AB och det är Andersson, Rickard Göran som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Göran Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lena Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Eklund, Anna Katarina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Ulf Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Larev Revision & Datautredningar Aktiebolag som är född och har titeln Revisor