AffärsPartner Dalevik AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och AffärsPartner Dalevik AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och AffärsPartner Dalevik AB är ett av dem. Statusen för AffärsPartner Dalevik AB är att Bolaget är aktivt.

AffärsPartner Dalevik AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-06-22. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där företaget finns i jobbar för att företag som AffärsPartner Dalevik AB ska trivas.

AffärsPartner Dalevik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-27. I Järfälla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultation inom marknadsundersökning, marknadsföring, management, försäljning, projektledning och affärsutveckling. Bolaget skall även bedriva verksamhet inom medicinsk fotvård, skönhetsvård, massage, friskvård och försäljning av fotvårds- och hudvårdsprodukter samt äga och förvalta värdepapper och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AffärsPartner Dalevik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-27.

Idag är AffärsPartner Dalevik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med AffärsPartner Dalevik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9174530.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med AffärsPartner Dalevik AB är Dalevik, Jan Rune som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalevik, Titti Monica Pia som är född 1954 och har titeln Suppleant, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor, Ankega Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

AffärsPartner Dalevik AB har 556682-2028 som sitt organisationsnummer.