Stockholms Bygg & Rivexpert AB

Stockholms län

Information

Stockholms Bygg & Rivexpert AB är ett av många bolag som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som Stockholms Bygg & Rivexpert AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stockholms Bygg & Rivexpert AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-01-13.

Stockholms Bygg & Rivexpert AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-09-07. Men sedan 2006-03-09 så har Stockholms Bygg & Rivexpert AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vårdkasev. 21, 175 68, Järfälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stockholms Bygg & Rivexpert AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9712482.

Järfälla arbetar för att bolag som Stockholms Bygg & Rivexpert AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stockholms Bygg & Rivexpert AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva byggnationer även riv- och markarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stockholms Bygg & Rivexpert AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stockholms Bygg & Rivexpert AB och det är följande personer, Edberg, Fredrik Lars Johan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Viström, Demis Vinicius som är född 1975 och har titeln Suppleant, Elton, Lars Kenneth som är född 1968 och har titeln Revisor, Elton Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stockholms Bygg & Rivexpert AB är 556685-4450.