P.B. Ventilationsservice AB

Stockholms län

Information

P.B. Ventilationsservice AB är ett bolag som finns i Järfälla. I P.B. Ventilationsservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berg, Björn Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Babette Catherine som är född 1963 och har titeln Suppleant, Rantatalo, Leif Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Lindblom, Per Hjalmar som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med P.B. Ventilationsservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå P.B. Ventilationsservice AB på telefon 070-2505237.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva service, underhåll och montering av ventilationsanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är P.B. Ventilationsservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

P.B. Ventilationsservice AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Järfälla arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

P.B. Ventilationsservice AB innehar ej F-skattsedel och P.B. Ventilationsservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för P.B. Ventilationsservice AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

P.B. Ventilationsservice AB har 556696-4739 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.