TMK Design AB

Stockholms län

Information

TMK Design AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Järfälla som är den kommunen där TMK Design AB finns. I Järfälla så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. TMK Design AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket TMK Design AB har haft sedan 2006-08-04. TMK Design AB har funnits sedan och 2006-08-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till TMK Design AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vitmårav. 25, 194 60, Upplands Väsby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5579886.

Järfälla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är TMK Design AB Privat, ej börsnoterat.

TMK Design AB har idag 556702-5175 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för TMK Design AB

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom telekommunikation, tolktjänster och festarrangemang. Vidare ska bolaget bedriva distribution, försäljning och tillhörande material till ovanstående.

I TMK Design AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjölund, Tord Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Näsberg, Rolf Håkan som är född 1960 och har titeln Suppleant, Sjölund, Mercedes Cosvco som är född 1976 och har titeln Suppleant, Persson, Sten Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, .