Widengren Innovation AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall inom området medicinsk teknik, företrädesvis avseende biologisk fysik, utveckla och sälja patent, informera och föreläsa, samt bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Widengren Innovation AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Järfälla så är Widengren Innovation AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 2006-06-12 så skapades Widengren Innovation AB och företaget är har F-skattsedel Widengren Innovation AB har haft det sedan 2006-08-17.

Widengren Innovation AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-12-07

556705-4225 är organisationsnummret för företaget som finns i Järfälla.

Just nu är Widengren Innovation AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Widengren Innovation AB så går det att nå dem via telefon på 08-58011197 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Widengren Innovation AB är Widengren, Per Nils Jerker som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Widengren, Helka Elisabeth som är född 1966 och har titeln Suppleant, Jansa, Eva Marianne som är född 1962 och har titeln Revisor, Trollsta Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .