Ebersjö Konsult AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och Ebersjö Konsult AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Ebersjö Konsult AB är ett av dem. Statusen för Ebersjö Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

Ebersjö Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-07-07. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där företaget finns i jobbar för att företag som Ebersjö Konsult AB ska trivas.

Ebersjö Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-17. I Järfälla så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av byggmaskiner samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva konultverksamhet avseende affärutveckling inom it- och telekombranschen samt därmed förenlig verksamhet. Verksamhetens kapitalöverskott skall placeras till bästa avkastning, vilket innebär att bolaget har rätt att köpa, förvalta samt sälja aktier i andra aktiebolag (t ex börsnoterade), samt köpa, förvalta och sälja fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ebersjö Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31.

Idag är Ebersjö Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Ebersjö Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3819723.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ebersjö Konsult AB är Ebersjö, Hans Rickard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ebersjö, Per Rickard som är född 1971 och har titeln Suppleant, Elbra, Siv Katrine som är född 1963 och har titeln Revisor, Irenéus, Lars Erik som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Ebersjö Konsult AB har 556707-5709 som sitt organisationsnummer.