Strohmayer Consulting and Services AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Strohmayer Consulting and Services AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Järfälla här finns det många olika Aktiebolag. Strohmayer Consulting and Services AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Järfälla jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Strohmayer Consulting and Services AB är momsregistrerat sedan2006-11-02 och har organisationsnummer 556709-4601.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-8594118 alternativt besöka eller skicka post till Strohmayer Consulting and Services AB på följande adress Kikarv. 11, 175 46, Järfälla.

Strohmayer Consulting and Services AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-11-02.

I Strohmayer Consulting and Services AB så sitter följande personer i styrelsen: , Strohmayer, Anders Rikard som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Strohmayer, Stefan Magnus Johan som är född 1982 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet skall vara att utföra konsultationer och tjänster inom medicinteknik, friskvård, arbetsmiljö, värmeteknik-värmesystem för uppvärmning av lokaler och vatten, samt andra angränsande områden.