H.U.S Allrör i Järfälla AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska utföra rör- och fastighetsarbeten samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för H.U.S Allrör i Järfälla AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Järfälla så är H.U.S Allrör i Järfälla AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Järfälla arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Järfälla och i Stockholms län. Redan 2006-08-30 så skapades H.U.S Allrör i Järfälla AB och företaget är har F-skattsedel H.U.S Allrör i Järfälla AB har haft det sedan 2007-04-19.

H.U.S Allrör i Järfälla AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-19

556710-0739 är organisationsnummret för företaget som finns i Järfälla.

Just nu är H.U.S Allrör i Järfälla AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med H.U.S Allrör i Järfälla AB så går det att nå dem via telefon på 08-58353570 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom H.U.S Allrör i Järfälla AB är Sjöström, Hans Uno som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nieminen, Mikael Jani Tapani som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Ylva Birgitha som är född 1962 och har titeln Suppleant, Morén, Karl Olof Erik som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .