PR & Ma Konsult AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och PR & Ma Konsult AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PR & Ma Konsult AB är ett av dem. Statusen för PR & Ma Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

PR & Ma Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-09-06. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PR & Ma Konsult AB ska trivas.

PR & Ma Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-14. I Järfälla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva taxi, bud, bilverkstad, däckservice, import och export av kläder, smycken, bijouterier, skor, läder, bilar och motorcyklar, uthyrning av personal inom vården, tjänster till vården och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PR & Ma Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-14.

Idag är PR & Ma Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med PR & Ma Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7616720.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med PR & Ma Konsult AB är Rauofi, Behrooz som är född 1960 och har titeln VD, Rauofi, Behrooz som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rauofi Molavi, Minoo som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Davoodi, Omid Kevin som är född 1972 och har titeln Suppleant, Rauofi, Sanam som är född 1983 och har titeln Suppleant, Andersson, Per Göran Ivan som är född 1961 och har titeln RevisorSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

PR & Ma Konsult AB har 556710-3519 som sitt organisationsnummer.