Kista Blomsterhandel AB

Stockholms län

Information

Kista Blomsterhandel AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Järfälla som är den kommunen där Kista Blomsterhandel AB finns. I Järfälla så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kista Blomsterhandel AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kista Blomsterhandel AB har haft sedan 2007-03-01. Kista Blomsterhandel AB har funnits sedan och 2007-03-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kista Blomsterhandel AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kista Galleria, 164 91, Kista men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7516001.

Järfälla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kista Blomsterhandel AB Privat, ej börsnoterat.

Kista Blomsterhandel AB har idag 556721-8929 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kista Blomsterhandel AB

Bolaget skall bedriva butikshandel med blommor och andra växter och därmed förenlig verksamhet.

I Kista Blomsterhandel AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Yachouh, Mireille som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Barghouth, Jimi som är född 1977 och har titeln Suppleant, Bolin, Erik Greger som är född 1959 och har titeln Revisor, Råsunda Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .