Saiva AB

Stockholms län

Information

Saiva AB är ett av många företag som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som Saiva AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Saiva AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-07-30.

Saiva AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-04-11. Men sedan 2007-08-03 så har Saiva AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Snapphanev. 156, 177 55, Järfälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Saiva AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6104151.

Järfälla arbetar för att företag som Saiva AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Saiva AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning av kroppsprodukter för bad och bastu samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Saiva AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Saiva AB och det är följande personer, Polaka, Saiva som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Novika, Laila som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Zytomierski, Maria som är född 1961 och har titeln Revisor, MZ Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Saiva AB är 556727-9749.