Fisher & Paykel Healthcare AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Fisher & Paykel Healthcare AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Järfälla här finns det många olika Aktiebolag. Fisher & Paykel Healthcare AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Järfälla jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Fisher & Paykel Healthcare AB är momsregistrerat sedan2007-10-18 och har organisationsnummer 556729-8822.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-56476680 alternativt besöka eller skicka post till Fisher & Paykel Healthcare AB på följande adress Spjutv. 6, 175 61, Järfälla.

Fisher & Paykel Healthcare AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-10-18.

I Fisher & Paykel Healthcare AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska (I) importera för vidare distribution, export, direkt eller via tredje part av läkemedel och relaterade produkter till Sverige och närliggande länder, (II) bedriva framställning av tjänster, teknisk och marknadsföringssupport samt utbildning till kunder inom läkenmedelsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.