Pr & Ba Måleri AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och Pr & Ba Måleri AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pr & Ba Måleri AB är ett av dem. Statusen för Pr & Ba Måleri AB är att Bolaget är aktivt.

Pr & Ba Måleri AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-11-27. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pr & Ba Måleri AB ska trivas.

Pr & Ba Måleri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-21. I Järfälla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva måleriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pr & Ba Måleri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-28.

Idag är Pr & Ba Måleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Pr & Ba Måleri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7333607.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Pr & Ba Måleri AB är Andersson, Börje som är född 1965 och har titeln VD, Andersson, Börje som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosman, Jan Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Karl Anders Tage som är född 1958 och har titeln Suppleant, Forsman, Kjell Henning som är född 1949 och har titeln Revisor, Kjell Forsman Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Pr & Ba Måleri AB har 556744-5746 som sitt organisationsnummer.