B.T. -Fönsterteknik AB

Stockholms län

Information

B.T. -Fönsterteknik AB är ett företag som finns i Järfälla. I B.T. -Fönsterteknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bodén, Lars-Erik Gunvald som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Boden, Leif Ove Gunvald som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Almér, Bo Sören Thomas som är född 1950 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindblom, Nils Stefan som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med B.T. -Fönsterteknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå B.T. -Fönsterteknik AB på telefon 08-58356245.

Bolaget skall bedriva entreprenader och försäljning inom byggnadsindustrin, äga och driva turistanläggning såsom sportfiskecamp, äga hästar och bedriva hästsport samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är B.T. -Fönsterteknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

B.T. -Fönsterteknik AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Järfälla arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

B.T. -Fönsterteknik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-06-26 och B.T. -Fönsterteknik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-06-26.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för B.T. -Fönsterteknik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

B.T. -Fönsterteknik AB har 556748-1832 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.