Expresslån Sverige AB

Stockholms län

Information

556755-2046 är organisationsnummer för verksamheten Expresslån Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Expresslån Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Järfälla som är den kommunen som Expresslån Sverige AB finns i.

Expresslån Sverige AB har varit registrerat sedan 2008-04-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Expresslån Sverige AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Expresslån Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Järfälla som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Expresslån Sverige AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Expresslån Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 0771-516517 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva finansieringstjänster över Internet med affärsidén att erbjuda krediter mellan 1000 - 5000 kronor till förmånliga kostnader. Alla krediter sker under en utlåningsperiod om 30 dagar.

Det finns olika personer som har en koppling med Expresslån Sverige AB och det är Mårtensson, Ulf Christer som är född 1955 och har titeln VD, Mårtensson, Ulf Christer som är född 1955 och har titeln Likvidator,