Rapsona AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Järfälla och Rapsona AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rapsona AB är ett av dem. Statusen för Rapsona AB är att Bolaget är aktivt.

Rapsona AB är ett Aktiebolag och skapades 2008-06-09. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rapsona AB ska trivas.

I Järfälla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av matoljor och mejeriprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rapsona AB inte är momsregistrerat.

Idag är Rapsona AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Rapsona AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58400000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Rapsona AB är Selin, Bengt Magnus som är född 1963 och har titeln VD, Selin, Bengt Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bo Kent Stefan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aspeblad, Anders Jan-Ove som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Salander, Eric Gunnar som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Rapsona AB har 556759-4600 som sitt organisationsnummer.